Promotieactiviteiten - Vrienden van Avondlicht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Promotieactiviteiten
De open dag van de nieuwbouw van Woon- en Zorgcentrum Avondlicht in Herwijnen op zaterdag 8 juni 2019 was een groot succes.

Ruim 500 mensen kwamen een kijkje nemen. Het functionele gebouw met de fraai aangelegde binnentuin oogstte veel bewondering.
Om de toekomstige bewoners die psychogeriatrische zorg nodig hebben weer herinneringen aan het verleden te geven staan er o.a. moestuinbakken.
Deze werden geschonken door de Stichting Vrienden van Avondlicht.

Met dank aan de vele particuliere donateurs, de Vervoornstichting, PartiCidoen West-Betuwe, St. Nat. Ouderenfonds, Rabobank ‘Een aandeel in de Betuwe’ en bedrijven uit Lingewaal, konden de volgende aanvullingen in de binnentuin worden gerealiseerd:
7 tuinbanken, een waterpartij en een volière.
 
Op donderdag 18 mei 2017 werd namens de St. Vrienden van Avondlicht de nieuwe Fietslabyrint aan de bewoners van Avondlicht aangeboden. De fietslabyrint is bedoeld voor mensen voor wie buiten fietsen niet meer vanzelfsprekend is. Al fietsend op een bewegingstrainer worden routes gevolgd via een groot beeldscherm. Men kan een keuze maken uit één van de vele fietstochtenroutes door dorpen, steden en natuurgebieden in binnen- en buitenland.
Deze investering werd mogelijk gemaakt van het geld dat bijeen werd gebracht door donateurs van St. Vrienden van Avondlicht en twee extra grote giften.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu